Tuesday, May 24, 2011

New addition, Khayla.

Push kali ke-4, dengan jeritan AllahuAkbar.. .
Alhamdulillah pukul 5.40ptg keluar la anak kecik seberat 2.62kg yang aku bwk selama nie. ;)...

klik di sini untuk sambungan ceritanya...

Sunday, May 1, 2011

1 down, '2 to go'.

Shiz telah selamat diijabkabulkan bersama pasangannya Nur Salina tepat jam 5.30 petang tadi.

Tiger? Klempong?

Monday, April 25, 2011

alhamdulillah....



Ya allah ya tuhanku, sesungguhnya engkau maha adil, maha berkuasa lagi maha bijaksana.

insyaallah kalau diizinkan allah, dr kata due 18.08.2011.
xsabarnya nak jadi ayah.......
jeles tgk kengkawan suma dah ada....
hehehe

Saturday, April 9, 2011

Budak kecik! Alee Mohd Farhan



Gua ada je tu.

Tuesday, March 22, 2011

kempen mari mencari KHAIRUDIN MURAD

Satu Kempen Bersepadu Mencari KUDIN!!

Bukan seorang dua, semua sedar kehilangannya mengejutkan, tak tahu punca, tiba-tiba terdiam dan hilang. Jika mungkin rakan-rakan SSIJB'98 tersalah kata, tersilap senda maka kami disini merayu kepulangan KUDIN di sini.

Sam: lu cargas buat operasi menyeluruh bertumpu di Shah Alam dan Bangi.
Maliah: pelagi? Gunakan media dengan apa sahaja mediumnya, kecuali Tom-Tom Bak.
Shiz: lu sepakat dengan kodeng cari dekat MBO ke TGV ke Flamingo ke.
Aan & Azea: lu duaorang buat unit rondaan berbasikal...owh azea tak boleh berbasikal dah..so maknanya a'an lu kayuh sorang.
Jass: lu trace insurans keta dia, registration number lu tanye dengan sam...wa rasa sam tau haha.
Dila: pegi tanya pakcik guard uitm tu....pasti diorang nampak kelibat mamat ni.
Apek: lu stanby dekat border Singapore.
Toyol: lu rilek je, wa tau wife lu dlm pantang
Eddy: lu set dengan tancho cari area Balakong.
Ikeen: check dengan memana company logistic lain...mana tau dia sembunyi dalam mana2 kontena kan.
Puteri: tunggu misscall Dila.
Nana: buat poster full color spread dalam Bintang Kecil.
Liza: wa taknak kacau org yang tengah tunggu hari nak deliver.
Man: lu pun wa ingat standby kat tol kempas dengan haida, kalau boleh buat roadblok lagi bagus.
Atan: standby unit berkuda artileri.
Yang lain2: stanby je sambil baca Majalah Mangga.
Nazib: lu tolong Man buat roadblock
Sesiapa yang jumpa KUDIN, bawa dia kemari dan suruh dia explain dalam blog ini kenapa dan kemana dia membawa diri, pulanglahhhh nakk

P/S: PAKU DULANG PAKU SERPIH
       KATA ORANG DIA YANG LEBIH TAHAP LAPAN PULUH LAPAN

Wednesday, March 16, 2011

teka......



ini adalah tempat aku dgr nazib meluahkan perasaannya.....
that time nazib was with................





ini adalah tempat aku telah membuka kasutku lalu menampar muka mangkuk cina yg buat lawak....
juga tempat aku bersama rakan2 memukul abang victor (kalau tak silap) lepas paper bm




ini adalah tempatku bermain 'chap teh' (betul ke?) dgn boy masa form 3





kat mana ni?

Tuesday, March 15, 2011

Friday, February 25, 2011

jom ngeteh..

oit.. jom ngeteh..

Saturday, January 8, 2011

statement gua memang tidak boleh disangkal lagi

betul atau tidak wahai sahabat yang pernah dengar, hamba pacal yang hina ini, pernah menyatakan, dengan disaksikan oleh saksi-saksi awam, "KUDIN LEPAS KAWIN SENYAP", statement lanjutan gua... hobi lepas ni "DUK ATAS PERUT SAMPAI PENGSAN"... Gua rasa xda org ble beta ngan gua bab ni....